Ugen der gik i billeder - med gæstesolister

Babser på skemaet, tak!

Jeg har ikke specielt korte bryster og er almindeligvis ret stor fan af at man kan blive plastikopereret. Men jeg blev sgu alligevel noget overrasket, da jeg læste om 17-årige Bette, der samler ind til nye bryster – udelukkende fordi hun ikke synes, at dem hun har, er pæne nok.

Nu forstår jeg jo slet ikke det der med ”nye” bryster – særligt fordi hendes bryster jo lige som er sprithamrende nye – men 17-årige Bette vil altså have den gavmilde del af Danmarks befolkning til at forstå sit store problem; hun har normale bryster (hun tror, er unormale), og nogen må hjælpe med at betale.
Det kunne vel forventes, når mange af hendes forbilleder formentlig har stramme struthorn lavet i Sverige – der er sgu ikke mange unge på Bettes alder, der optræder i TV uden to buttede plastikpuder mast ind under brystvorten.

Så undskyld mig, men kunne man indføre et fag i folkeskolen, der hed ”Patter”?
Jeg tror det er på høje tid, at ungdommen finder ud af, hvordan et helt sæt normalt sæt patter ser ud i Dagens Danmark. Ja, måske på verdensplan.

Man kunne måske lave en undervisningsbog med afrikanske bryster, indiske, japanske, australske, franske – ja, og så masser af danske i alle aldre. Så kan de med eget syn se, at babser kan komme i alle afskygninger, selv om man deler samme alder og nationalitet.
Måske skulle man også smide et par ”før og efter” amning, så Bette og hendes veninder ikke bliver så overraskede og hjerteskærende og ulykkelige, når kirtlerne igen forandres med børnefødsel.

Jeg har hørt om et program i fjernsynet, hvor man viste en flok engelske skolebørn en masse ægte og uægte babser. Ud over at de ikke engang kunne vurdere, hvilke der var naturlige og hvilke der var kunstige (ja, børn har sgu aldrig været så skarpe til biologi), så var størstedelen af dem helt overbevist om, at de falske bryster faktisk var de mest almindelige og, ja, naturlige. De kunstige blev faktisk udpeget til at være sådan, den slags kvindeligt vedhæng almindeligvis ser ud.
Det er da underligt. Er vores syn på et par bryster virkelig blevet så forskruet, at unger i deres vildeste fantasi kan forestille sig, at de hænger? Eller er uens? Eller flade? Små? Ja, almindelige?

Jeg tror, jeg vil skrive et forslag til undervisningsministeren. Om ikke andet, så lader det til at være lige så afgørende at få på dagsordnen i seksualundervisning som fx brugen af kondomer er, og hvornår man får hår på klunkerne. Hvis altså ikke Bette skal gå rundt og tro, at hun er en freak.

Men til de unge piger, der læser med her og er ærgerlige over deres a- eller b-skål, kan jeg afsløre, at bryster bliver større med alderen. Meget. Og hvis man er glad for grillkylling og kartoffelkager, ja, så bliver de faktisk rigtig store!
Sidst jeg var i en undertøjsforretning, var mine blevet så store, at jeg begyndte at græde. Og skal jeg så starte en landsindsamling? Nej, jeg skal holde op med at æde så meget grillkylling med kartoffelkager.

Så indtil vi får ændret seksualundervisningen, må jeg anbefale Bette at spare lidt på patterne og bruge pengene på mad, evt. en psykolog.

Næste indlæg

Ugen der gik i billeder - med gæstesolister