GALNINGE GRAND PRIX: Et syretrip af den anden verden

Når man kun vil bolle med sin bil…

Man tror man har set og hørt det meste. Særligt med den store kabelpakke. Men det er jo det vidunderlige ved fjernsynet – man har aldrig set det sidste.
Overraskelsen var alligevel stor, da det viste sig at være National Geografic, der skulle tage prisen for at sende det hidtil mest bizarre fjernsyn. Kanal 4, Gustav og Susan K. go home!

Programmet hedder Taboo og det afsnit jeg så, handlede blandt andet om at forelske sig i objekter.
Jo jo, vi har alle været usædvanlig glade for vores nye sofa, eller blevet så begejstret for vores nye bil, at vi har givet den navn, bevares. Men har vi forelsket os i vores nye bil i en grad så vi har lyst til at bolle med den? Nej, vel?

Det havde en midaldrende mand fra Washington State, og i stedet for bare at gå med sin bizarre fetish i baghaven, hvor han kunne sætte sig ind og spille den af bag rattet eller stikke den ind i udstøderen – eller hvordan man nu kan have sex med en bil – har han valgt at stå frem. Og tak Herren for det!

Hans to biler ”Ginger” og ”Vanilla” er hans livs kærlighed, forklarede han med alvorlig mine, mens hans lidenskabeligt vådt kyssede den ene op og ned af kølerhjelmen og med hvid klud i den ene hånd pudsede løs på kærligheden, mens den anden kørte op og ned og kærtegnede bilens revner og forlygter. Jo, den bil blev sgu passet.

Mandens bror forsøgte at forklare kærligheden med, at deres mor havde været meget glad for sine biler (watch out mødre, det er nemlig ALTID jeres skyld), mens en ekspert ævlede noget om, at den slags passion til objekter kan trickes for os alle på et enkelt sekund. Det tror jeg så næppe, men angst har altid været en god motor.

Uanset hvad, så kunne den fyrige mand fortælle, at han langt fra var den eneste med hang til metal. Med trådløst netværk havde han nemlig fundet 100 artsfæller, der deler interessen for at bolle med deres bil. Eller rettere, onanere op ad den.

Jeg troede programmet toppede, da han satte sig ind til sit fedtede keyboard i sin lidt for pakkede stue med væg-til-væg-gulvtæpper, og reciterede et kærlighedsdigt, han havde skrevet til bilen og nu lagt musik til. Men det skulle senere vise sig at være vand ved siden af, hvem National Geografic senere kunne præsentere os for; damen, der er forelsket i Berlin-Muren.
Faktisk er den amerikanske kvinde så forelsket i muren, at hun på et tidspunkt har besluttet sig for at flytte til Berlin. Altså for at være tæt på den.

Jeg har før læst om dette menneske, men har helt ærligt lagt hende i den kasse der hedder ”Verden på vrangen”. Men her stod hun i levende live og lignede en bibliotekar fra barndommen i Farum og forklarede, at hun elsker muren, fordi alle andre har hadet den så længe. Det var med andre ord synd for muren, at den havde haft en sådan opvækst og liv som forhadt udskud.
Det er vist sådan noget vi andre kalder ”kompensationsknald”. Eller Charity fuck, på godt engelsk.

”Den behøvede min kærlighed. Den sultede efter kærlighed”, forklarer hun, som om hun har en tovejskommunikation med betonen, hun også har fået lavet i miniudgaver, så hun kan tage den med i seng.

Jeg synes det er dejligt at interessere sig for historie, og ikke mindst Den Kolde Krig. Måske empatien alligevel har taget overhånd.

Første gang hun var sammen med muren, havde hun det lige som en kvinde på sin bryllupsnat, forklarer hun. Og det er da dejligt, at også en særling som hende skal få lov at opleve dette, selv om det dybest set blot er masturbation med en kold genstand, blandet af en stasi-agent.
Kvinden er mega liderlig og bliver tilfredsstillet, og det er vel hovedsagen.

Ny sæson af dokumentarserien Taboo starter på lørdag på Nat Geo kl.22.30
Her kan man møde en dame, der har valgt at sidde i kørestol uden at være lam samt direktøren, der lever som hjemløs om natten. God fornøjelse!

Næste indlæg

GALNINGE GRAND PRIX: Et syretrip af den anden verden