Doping og damer

Kræft eller lille pik?

Oh shit. Jeg har ikke fået børn endnu, så sveden piblede fra panden, da jeg på eb.dk læste, at man kan risikere at få børn med mindre kønsorganer, hvis man udsætter sin hud for meget UV-filter. Altså solcreme! Og det er mildt sagt noget lort, for jeg er sådan en hvid dame med fregner, og hvad fanden gør man så?

Jeg har ofte hørt mødre messe, at man altid skal sætte sit eget barns behov før sine egne, men skal jeg ligefrem risikere at få kræft for at min eventuelle søn ikke får en lille pik?
Jeg ringede til sexolog og parterapeut Rikke Thuesen for at høre, hvor meget de der drengebørn egentlig lider under små dillermænd. Hende har jeg nemlig set i et af mine yndlingsprogrammer, De unge mødres drøm.

–          Jeg har mødt mange mænd, der lider af mindreværdskomplekser, hvis deres penis ikke stor nok. Nogle bliver faktisk bange for at gå i seng med kvinder. Meget af maskuliniteten ligger jo i pikken og kuglerne, fordi det er den synlige del af ens manddom, forklarede sexologen og mindede om, at mænd måler hinanden i badet i de tidlige klasser.

–          De tror, at det er godt at have store og tunge nosser. Men handler jo ikke om størrelse. Faktisk kan mænd med store pikke være dårlige i sengen, fordi de har tendens til at tænke, ”nu skal hun satme have den” og kører ud-ind i en uendelighed, og der ikke godt for kvinden. Der er ikke så mange kvinder der kan få skedeorgasmer. De skal også bruge hænder, mund og tunge.
Mænd med små pikke er ofte meget mere kreative, sagde hun beroligende.

Det blev jeg glad for at høre. Men jeg orker ikke at få sådan et barn, der går helt vildt meget i fitness center og løfter vægte og tager steroider for at kompensere for lille penis. Hverken mig og min mand er ikke specielt fysiske, så det ville være helt akavet og underligt.

Kræftens Bekæmpelse må kunne hjælpe med dilemmaet.

–          Har du set borte med blæsten?, spurgte overlæge i Kræftens Bekæmpelse, Inge Haunstrup Clemmesen.

–          Dengang gik man med en lille parasol eller en lille hat. Det handler om at tage skyggen med, hvis ikke den er, der hvor man befinder sig. Ta’ noget løst siddende tøj på og brug eventuel parasol. Det gør man også visse steder i Japan, mindede lægen mig om.

Jeg har altid været meget glad for klæd-ud-tøj, så den løsning var ikke helt utiltalende.

Og skulle jeg alligevel få brug for solcreme, må vi håbe på, at Jørn Ege er lukket ud af fængslet, eller at penispumpe eller Rikke Thuesen kan hjælpe min stakkels søn.

Næste indlæg

Doping og damer