Hønserøv i hovedet...

Hvor er mormor?

Jeg er stor fan af tv-serien Boston Legal, som kører omkring middag på TV2 ZULU – sådan nogle som mig, der selv bestemmer arbejdstider, kan se fjernsyn på alle tider af døgnet.
Her den anden dag så jeg et afsnit, hvor en kvindelig studievært sagsøgte sit arbejde, fordi hun var blevet (uretmæssigt?) fyret. Hendes nu tidligere arbejdsgiver sagde, at hun formentlig var den dygtigste journalist på arbejdspladsen, men at man ikke kunne have hende på skærmen, nu hvor hun havde passeret de 45 eller 50, eller hvor gammel hun nu var.

Undskyld mig, hvad er det for noget aldersdiskriminerende crap?

Men så var det, jeg kom til at kigge på vores eget mediebillede. Hvor er egentlig vores ”voksne” studieværter? Jeg beskylder egentlig ikke nogen for uretmæssigt af fyre alle studieværter over 50 – men det er da påfaldende, at det nærmest er umuligt at finde en over 45?

Hvor er damen med grå stænk? Med rynker? I det mindste lige så mange som mig?
Alle værterne i fjernsynet er tynde og har fin hud. Er der egentlig en eneste vært, som er mormor? Næppe. Halvdelen af dem har ikke engang nået at få børn. I hvert fald ikke kvinderne.
Mændene har masser af børn. Med forskellige kvinder. Og gråt skæg og måne. Se bare på ham der Per Christiansen, på TV2.

Er der forskellige regler for kvinder og mænd på skærmen? Skal kvinder være pænere end mænd? Er vi ikke nået længere?

Jeg har regnet på, hvor mange penge, jeg egentlig bruger på hudforyngende cremer og ansigtsbehandlinger om året. Og det er sgu ikke så lidt. Men virker det. Nej vel?

Alligevel har jeg en tendens til at betale for den, der liiiiige er en anelse dyrere end den andet, fordi jeg gerne vil tro, at det dyreste må være det bedste.
Det må det for helvede være?! Galskaben må have en mening!

Men det har galskaben ikke. For jeg har stadigvæk slap hud uanset damen i magasin altid siger, at netop hendes creme fjerner både rynker OG løfter min hud OG fugter OG ensfarver OG forebygger og pis og lort og tryllekunstner og hurra.

Og jeg vil så skide gerne tro på det. Det hele. Og så betaler jeg.

Men nu kan jeg ved selvsyn konstatere, at jeg gudhjælpemig ikke bare har rynker mellem overlæbe og næse samt savlerynker i mundvigen, nej, nu er jeg også ved at udvikle marsvinkinder!
Og de hænger endda!
Undskyld mig, men hvad fanden har jeg gået og smurt i hovedet for alle de penge i alle de år? Madolie? Min hals crepper!

Gad vide, om jeg skulle begynde at kigge andre steder end i Magasin. Gad vide, om jeg ikke skal til at prøve noget laser. Noget, der virker!

Det må være billigere i længden!

Hvad siger I? Og er der nogen der ved, hvor den midaldrende studieværtinde gemmer sig?

Næste indlæg

Hønserøv i hovedet...