Bliver man nogensinde træt af tyk?

SYGT, SYGT, SYGT!

Der er mange ting mit lille hoved slet ikke kan forstå. Og en af dem er, hvorfor folk stiller op til visse programmer.
Altså, jeg forstå godt, hvorfor uduelige stemmer stiller op til X-factor, når velmenende venner og familie har løjet dem op i hoved og gentaget til uendelighed at ”jo, du synger bare herre godt.” Og stemmen inde i ens eget hoved lyder faktisk ikke som andre hører den i virkeligheden.

Jeg forstår også godt, hvorfor mega fede mennesker vil deltage i TV3s nye program, Ekstrem Fed, fordi de får en enestående chance for at tabe sig. Noget, de formentlig ikke havde magtet at gøre en prut ved, hvis ikke de havde haft ham der den i øvrigt alt for askefarvet og usundt udseende træner ved deres side.

Hvad jeg til gengæld ikke forstår, er folk der stiller op i programmer om sygdomme. De der programmer, hvor man lader et kamerahold close up filme fx deres fisse eller bylder eller usandsynligt klamme hygiejne.

TV2 kører serien ”Krop umulig”, og ad, så er der det program, der hedder ”Helt sygt”.
Det er så sygt, at man ikke engang kan se det uden at få gagging fornemmelser. Jeg holdt mig for øjnene under det meste af introen og måtte til sidst løbe ud af stuen, fordi jeg troede, at jeg skulle brække mig.
Alligevel på mine fem minutter, nåede jeg at blive præsenteret for en mand, der havde fået en kniv i øjet med kolort på, en taxa chauffør var gledet i en kundes opkast (?), og så var der en mand, som har hakket sit hoved i to med en vinkelsliber. How the fuck?!!

Men det værste er alligevel de tåkrummende sygdomme, som folk (påstår de) helst vil holde skjult, men alligevel vælger at udstille på tv. Sådan en ulogisk handling er formentlig et langt større problem, end deres kendte sygdom.

Jeg har blandt andet set en kvinde, der mente at have noget galt med underlivet. Hendes mand, syntes i hvert fald, at hendes fisse var alt for stor og underlig og ville ikke røre hende. Det syntes damen var pinligt, så derfor lod hun sig undersøge med kamera direkte op i underlivet, mens lægen sagde ”host”. Resultatet var, at man – udover at se en fisse meget tæt på – også så hendes underliv mose sig ud.

En mand med mandebryster – tævepatter, om man vil – havde været flov og dækket sig til for familie og venner i hele 27 år! Men fra at have været helt skamfuld og hæmmet, går han ikke bare til lægen – nej, han går sgu på TV og hiver sine ret store bryster frem for åben skue.

Jeg så også en mand fortæller om sine udtørrede klunker, hvorefter han smed bukserne og præsenterede en pung, der så ud som om, at den var tom. Men det blev tilsyneladende ikke bemærket af lægen.

Det sjoveste var, da en mand kom ind og ikke kunne forstå, hvorfor hans mave var så fed. Den voksede med årerne, sagde han. Efter grunddig undersøgelse, der endte med ultralydsscanning, kunne lægen konstatere, at han var fed.
Sikke en møgdiagnose!

Og så var der pigen, der ikke kunne skide normalt. Enten sked hun ikke i fem dage, eller også sked hun fem gange om dagen. Diare med slim i. Og i bukserne. Det synes hun var pinligt og gjorde alt for at skjule det for sine klassekammerater. Det kan jeg godt forstå.
Hvad jeg ikke forstår, er, hvorfor hun ikke har set sin læge i stedet for at udsætte sig selv for at få mast et rør op i numsehullet for rullende kamera. Det er vel først nu med udsendelsen, at hendes studiekammerater for alvor kan mobbe hende blå og gul.

Det giver ingen fornuftig mening. Overhoved!

Hvis I synes, at min klumme er ulækker, så se programmerne ”Krop umulig” og ”Helt sygt”.

Næste indlæg

Bliver man nogensinde træt af tyk?