Bethany infiltrerer Ditte O.

Et godt tilbud til damer – og forfængelige mænd ;)

Jeg er vist det man kan kalde en “product whore”.
Jeg elsker produkter og bruger latterligt mange penge på alle de ting og sager, der står på badeværelset – cremer, scrubs, masker og hårkure.
Og nu har jeg altså også fået fingre i det, der har fået tilnavnet ICE MASK
Oh, det er NICE! Og nemt!

 

Min nye ICE MASK

Jeg havde set plakanten for den et par gange hos min yndlingslæge, Dr. Obitz, som har skudt mig et par gange  mellem øjnene med Botox, og fascineret har jeg kigget på den altid glathudede Ibi Støving og tænkt, den hud vil jeg også have…

Nå, men nu har jeg altså  langt om længe anskaffet mig Ibis maske, og som Dronning af puffynes og træt hud, er jeg blevet mega glad!
Produktet holder, hvad det lover – og så er den røvsmart!

Masken kommer i 18 små brikker og en flydende serum/væske. Man klikker hul på en af brikkerne, fylder den med væsken, folder den ultra-tynde fugtede stofmaske ud og lægger den henover ansigtet.

What a relief! Helt kølende – og heftigt duftende.

Først blev jeg sgu lidt angst ved den skarpe duft (af noget der virker!), men når yndlingshudlægen sælger produktet, måtte jeg stole på det, tænkte jeg.
Blev absolut ikke skuffet!

Har lige været seks dage ved Vesterhavet med skøn husband, hvor jeg havde taget endnu et par “brikker” med – jeg lignede et uhyre til min mands store fornøjelse – men, efter 10 minutter med masken, var mit rosinagtige, lidt hævede morgenansigt blevet synligt udglattet. Selv min mand kunne se forskellen.

 

 

Nu har jeg brugt den tre gange og ser og mærker umiddelbart fem fordele:

1) 100 gange nemmere at påføre og “afføre” end nogen andre masker, jeg nogensinde har prøvet (og det er satme mange!)
Klædet lægges på ansigtet – og har huller til øjne, næse og mund – og tages af med et snuptag uden rester af hverken snask eller creme, der skal vaskes eller eftertøres med klud.

2) Ufattelig behagelig! Den har en ekstrem kølende effekt, som varer ved al tiden, den ligger på huden – men faktisk også efter. Den kølende effekt øjeblikkeligt kan ses på huden!

3) ICE MASK virker opstrammende.

4) Virker dulmende på inflammeret og uren hud og akne, fordi den er antiseptisp og anti-inflammatorisk.

5) Masken kan bruges oven på make up. Det har jeg ikke prøvet endnu, men kan sagtens se, hvordan det kan lade sig gøre, da den ikke efterlader gris – nogen steder.

Jeg er altså oprigtig glad!

ELSKER nye produkter <3 – der virker!

Pakken kommer med 18 masker og en metalflaske. 18 behandlinger – og lige nu kan man købe den med 50 pct rabat på www.wellnessdeal.dk.

 

Næste indlæg

Bethany infiltrerer Ditte O.