Du er tyk og bør lade dig skille

Mor, datter og blow job

Kærligheden og forundringen er stor, hver gang jeg ser doku-soaps på Kanal 4. Men i tirsdags blev en del af kærligheden afløst af væmmelse, da jeg så Singleliv.
Sand Tv har nemlig fundet pigen Joy på 22 år.
Joy var en rigtig frisk pige, der vidste præcis, hvad hun ville have og ikke have. En mand måtte i hvert fald ikke have ”ost mellem benene” – ”det man kalder nakkeost”, forklarede hun servicemindet. Og hvis hun havde ham mistænkt for at have det, eller syntes, at han lugtede, bad hun ham og at smutte ud på badeværelset og vaske ”sit skræv”.
Selv mente hun, at hun lugtede ”rig”.
Lige som Amalie fra Paradise Hotel er Joy udstyret med en mor, der ikke bare vil være bedste veninde med datteren, men formentlig også være lidt kendt. Og lige som Amalies mor, er Joys mor også meget brun og meget blonderet. Og det er jo som udgangspunkt bare lidt typisk, når vi har med stereotyper at gøre. Og fred være med det.
Jeg sidder i dette øjeblik selv og brunhåret og meget bleg, og hvad der er bedst – det er nok en smagssag.
Og det var jo egentlig meget sjovt og langt ude, som det program vel også skal være. Men kort tid efter gik det op for mig, at hun ikke bare var sjov og pinlig direkte. Familien var ragende vanvittige. Grænsende til en case for en sagsbehandler af en art.
Samtalen mellem meget rynket mor og meget lugtforskrækket datter, gik nu på, om de skulle score i aften, og hvilke kondomer de i så fald skulle medbringe på deres dobbeltdate. Moren behøvede ikke de røde kondomer, for hun havde aldrig tør skede, fortalte hun ganske stolt.
Derefter gik samtalen på, hvorvidt moren skulle score ham på 20 eller 23 år.
Men der hvor det gik helt galt i tirsdags og var ved at forårsage, at jeg kunne smage min aftensmad to gange, var da den meget friske Joy proklamrede, at hendes mor havde lært hende at give et godt blow job på en twister-is. Sådan et, hvor man ikke rammer med tænderne, forklarede hun. For det er jo ikke særlig rart, uddybede hun.
Og nej, det er det sikkert ikke.
Men jeg kan heller ikke forestille mig, at det må være særlig rart at lære at give blow job af sin mor. Ad for helvede. Så var det, at ens egen mor lige pludselig fremstod helt overskudsagtig og normal.
Joy virkede som om, at det var den mest naturlige ting i hele verden, og det er det formentlig også for dem derhjemme – men jeg kan ikke forestille mig andet, end at en familie-terapeut eller sexolog-type vil mene, at det både er grænseoverskridende og måske endda overgrebsagtigt.
Joys mor har tydeligvis ikke overvejet, hvor nedtursramt hele deres lille set up virkede på gennemsnitsseeren. De havde slet ikke fornemmelsen af, at moren i virkeligheden i al sin larm og rablen blev udstillet som sølle og lidt blæst frem for sej.
Daten med de to drenge i start 20’erne endte på Burger King. Personligt elsker jeg en god Whopper, men jeg har endnu til gode at gå på date på Burger King med min mor. Drengene, der havde indvilget i at gå på date med mor og datter så ubekvemme ud ved situationen, nærmest lidt rystet med flakkende øjne, mens moren sad og forsøgte at overdøve datteren for at få sig lidt opmærksomhed, og så kunne man som seer endnu engang vride sig i sofaen af grin. Og så langt så godt.
Jeg kan ikke lade være med at, hvor stor psykologregningen bliver, hvis Joy en dag kommer til en form for fornuft – jo, bevares, grænse-Kåre har gjort det igen. Og tillykke med det. Men kan vi alligevel ikke blive enige om, at hvis det var den anden forældre – altså faren – der havde lavet den der blow job øvelse som led i opdragelsen af sin unge datter, så var kommunen skredet ind – han var måske endda blevet politianmeldt?
Bare giv det spørgsmål et minut eller to…

Næste indlæg

Du er tyk og bør lade dig skille