En kongelig hånd til Afrika

Snotungen Stella

Så blev sidste afsnit af Mig og Min mor sendt på Kanal 4. For denne omgang.
Jeg håber, at der kommer en ny, men fuck, hvor har jeg være målløs, hovedrystende og ind imellem rasende – på den lille øretæveindbydende snotunge til Malou Stella.

Når hendes altopofrende mor vil kysse hende, vrænger hun ansigt og siger: ”Du lugter”. Men det er vel bedre end at være ubehagelig og selvcentreret?

Op til flere gange, ser man hende skride fra sin søn. Først flytter hun fra ham. Hun skal nemlig lege sangerinde i København, og det kan hun åbenbart ikke med Tino i sin hverdag.

Så skrider hun fra ham igen, da de skal holde sommerferie sammen i Grønland. På tredjedagen har tøsen fået nok af Grønland og sin familie og skriger i sin seng og slår i dyner, mens hendes 4-årig sidder tavst og betragter sin mor og råberiet.
Han aner formentlig ikke på det tidspunkt, at hun er hans mor, eftersom det er Britta der det meste af hans liv har passet ham.

Da hun endelig får skaffet penge til en flybillet hjem (kun til sig selv, selvfølgelig – ikke også til Tino), glemmer den såkaldte mor, at sige farvel til sin søn. Selvtilfreds tramper hun fornærmet mod exit, da Britta spørger: ”Skal du ikke sige farvel til Tino?”.
Tino var tavs og helt passiv. Han fortrak ikke en mine.

Forleden læste jeg et interview med Malou Stella i webmagasinet Connery, hvor hun klynker, at hun faktisk er en god mor og fortryder sin medvirken i De unge mødre, fordi programmet forvansker virkeligheden.

Men uanset redigering kan jeg altså konstatere, at hun flytter fra sit barn. At hun nægter at holde ferie med ham. At hun sviner sin mor og forventer intet mindre end 24-timers pasning, fordi hun har andre prioriteringer. Det ser ud til, at Stella ser sit barn mindre end en skilsmissefar i 60’erne.
Jeg kan også se, at det er hendes mund, der kalder sin mor en dum kælling og syg i hovedet. Jeg synes, hun burde være taknemmelig.

Jeg kan også se, at hun kommer tre-fire timer for sent til møder med sin producer, og jeg kan altså også høre, at hun ikke kan synge en sang, Joey Moe har skrevet til hende.

Om det siger hun i Connery:

”Jeg synes det blev bikset for hurtigt sammen, og jeg er ked af, at folk reagerer mod mig, for at nummeret er dårligt. Det er jo ikke mig, der har klippet det sammen, og jeg gider ikke engang være bekendt, at tage ud og synge det nogen steder”.

Hun skulle edderrådme skamme sig! Det er vist ikke sangen der er talentløs. Joey Moe og produktionen må tage sig til hovederne og føle sig gennempulet.

Hendes manager Fritz Wehner bekræfter på sin Facebook: … Det har i sandhed været en udfordring. Tror man kan sige, at man er rustet til stort set alt nu.

Nu er jeg ikke spåkone, men sandheden er vel, at var det ikke for de unge mødre, havde hun ikke fået en eneste af de mange muligheder. Hverken patter, tatoveringer, mulighed for sangkarriere… Hun burde være freaking taknemmelig og holde sin kæft!

Mor Britta har gjort sin unge og ikke mindst sig selv en bjørnetjeneste. Men hvem ved, måske er Britta masochist af en art.
Hun har i hvert fald forladt Jylland og sin anden datter, Tabitha, for at følge sadisten Malou Stella og Tino til København for at blive udnyttet og svinet lidt mere. Britta er lykkelig.

Til det havde Malou Stella følgende kommentar i tirsdagens ”Mig og min mor”:
”Jeg har ikke svært ved at gi slip på min mor. Det eneste jeg ikke kan gi slip på er pasningsmuligheder. Jeg vil ikke have ham passet af alle mulige fremmede mennesker”.

Og så er mit forslag: Hvad med at passe ham selv!?

Stakkels Tabitha. Det er altid den mest larmende, der løber med al opmærksomheden.

Næste indlæg

En kongelig hånd til Afrika