Med Kronprinsen på arbejde...

Erotisk oplæsning

Dengang jeg var lille – ja, sådan starter en del af mine indlæg for tiden – men altså, dengang jeg var lille, boede jeg på Vejgårdsvænget i Farum. Der var ikke langt til Stavnsholtskolen, så jeg gik alene derhen allerede fra børnehaveklassen.

En gang – nok i fjerde klassev- fandt jeg en plastikpose på vejen med en masse blade i. Nogle ikke så store, lidt buttede magasiner. Med farvebilleder. Jeg tror de hed Weekend Sex.
Det underlige var, at posen lå uden foran Edith og hendes mands hus. De var de to gamle på vejen. Jeg tror dog ikke, det var deres.

Nå, men jeg kan huske, at jeg stod med store øjne og kiggede på forsiderne med nøgne damer, og hvordan jeg blev både flov og meget nysgerrig – så jeg tog posen med i skole, og i det første frikvarter samlede jeg et par piger og gik ud på et af skolens kummerlige toiletter, hvor vi sad med store øjne og bladrede dem igennem.
Der var en masse billeder i bladet af voksne damer med hår på fissen og store brystvorter – men der var også nogle historier, som vi sad og læste med røde kinder.

Det var vel mit første møde med sex, porno og erotik. Ualmindeligt spændende. Det har det vist alle dage været lige siden.

I torsdags hørte jeg Radio24syvs kulturmagasin, AK24syv, som blandt andet handlede om erotisk litteratur.


Det er åbenbart således, at de tre romaner der i øjeblikket topper salgslisterne i USA er erotiske – tendensen forventes (heldigvis) at komme til Danmark.
I udsendelsen læser værten op af en norsk (?) erotisk novelle. Og det er i sandhed underholdende!

Sidst jeg hørte nogen læse op af en erotisk novelle, var der den evigt jeg-vil-være-ung-med-de-unge-og-helst-også-kendt og tidligere genereldirektør for Danmarks Radio, Kenneth Plummer.
Det var på P3 og gav mig en blanding af kvalme og tåkrummende morskab.
Retfærdighedsvist skal det siges, at det var i en charity-sammenhæng. Manden skulle samle penge ind på DR’s vegne.

Men i kulturprogrammet AK24syv, der bliver sendt hver aften fra 18.00-20.00, får vi altså en lille snas af, hvordan norsk, erotisk litteratur lyder – og med en fantastisk gennemgående analyse af teksten.
Jeg kan afsløre, at norsk erotik er meget norsk! Og at det her, er meget, meget underholdende!

Oplæsningen starter 26 minutter hen i udsendelsen.
Enjoy!

Jeg skal ud og finde mig noget lummer litteratur…

Næste indlæg

Med Kronprinsen på arbejde...