Ekspert i sludder og vrøvl

Victoria Milan – datingsite for slapsvanse

Victoria Milan.
Det lyder mest som en Østeuropæisk stripper, hvis I spørger mig – men som de fleste nok ved, er det et nyt datingsite for mænd og kvinder i parforhold.
Victoria Milan – hvem i alverden det så end er – hjælper de stakkels mænd og kvinder ud af kvælende kedsomhed uden konsekvenser. Og som de skriver på deres hjemmeside: “100 pct. anonymt og fortroligt”.
Nu er der jo ingenting i denne verden, der er 100 pct. anonymt og fortroligt, og jeg har da allerede hørt en kvinde i Mads og monopolet klage over, at hendes kæreste havde en profil derinde, men uanset hvad; er systematiseret utroskab virkelig dagens bedste bud på bedre livskvalitet i parforholdet?
Jeg er selv lige blevet gift og har selvfølgelig en forestilling om, at det er for livet. Men min mand og jeg er jo heller ikke dummere, end at vi kan læse en statistik.
Folk går fra hinanden i stor stil, så er mit spørgsmål bare, om det virkelig er udenomsknaldet, der redder ægteskabet?
Jeg tror det næppe.
Min mand er i hvert fald den der er skredet, hvis jeg boller fremmede mænd bag hans ryg. Og forståeligt nok. For der er sgu da ikke meget fornuft eller fremsynethed i utroskab. Og det er ikke for at være hellig. Ligesom 70 pct. af resten af befolkningen har jeg også været tidligere kærester utro. Jeg bilder bare ikke mig selv ind, at det er svaret på alle kedeligheder i parforholdet – eller andre af livets forhold.
”Gør livet levende, ha en affære”. ”Savner du at have det sjovt?” ”Savner du lidenskab”, spørger Victoria Milan (jeg dør af grin over det navn).
Mon ikke alle par på et eller andet tidspunkt savner at have det sjovt? Og kunne det så ikke være en idé at begynde at lave sjove ting sammen? Ja, bare et forslag?
Det er da for ukonstruktivt bare at begynde at have sex med alle mulige andre frustrerede ægtemænd og kvinder bag sin partners ryg.
Ok, du får muligvis lidt lir ind i din tilsyneladende røvsyge tilværelse, men lad os nu også være en lille smule ærlige og indrømme, at utroskab heller ikke giver mere end det.
Måske bliver konens lørdag aften lidt sjovere, når hun siger, at hun skal i bio med en veninde men i virkeligheden boller en fremmed mand på et hotelværelse på Vesterbro. Bevares. Men lige så relevant; bliver partnerens syn på parforholdet virkelig morsomt, når han finder kvitteringen fra hotellet?
”Husk, at du kun lever en gang”. Det har Victoria Milan måske ret i – men skulle man så ikke udnytte den sparsomme tid fornuftigt på at blive skilt fra det monotome fængsel, dit parforhold har udviklet sig til, i stedet for at leve et lidenskabsløst liv, som åbenbart helt kujonagtigt kun kan peppes op ved hjælp af tredje spiller, bag partners ryg?
Jeg gad da ikke blive i et parforhold, hvor jeg måtte sætte utroskab i system for at have en nogenlunde tålelig hverdag.
Og skal min partner ikke også have muligheden for at vælge mig fra, hvis jeg virkelig kun ser frisk kød som eneste udvej af kedsomheden? Det er trods alt fortsat lovligt i det her land at blive skilt, og hvis forholdet er så lidenskabsløst og usjovt, hvorfor vil man så være i det?
For børnenes skyld? For konen eller mandens skyld?
Jeg tror, at de fleste utro overvurderer egen rolle i parforholdet, hvis man tror, at ens partner eller børn ikke kan leve uden deres tilstedeværelse i hjemmet.
Men de kan jo prøve at spørge partneren. Mon ikke svaret vil være, at de gider de ikke. Og det gør måske nas på ens ego, hvis man har iscenesat sig selv som total uundværlig.
Næ, så heller mel og blæs – og så endda på opfordring af en kvinde eller søgemaskine, der mest af alt lyder som en medvirkende i De unge mødre: Natascha Nikita, Amanda Sisse, Dea-Louise, Malou Stella.

Publiceret 23/4-2011 i Ekstra Bladet

Næste indlæg

Ekspert i sludder og vrøvl