De klamme mødre

Bubber og andre dumheder

Der har lige været TV-Festival, hvor branchen kårede egne bedste. 
Jeg skal være den første til at sige, at der er mega meget godt i fjernsynet. Også alt det, P1 Orientering-hellighederne ikke synes er fint nok. Man skal fandeme ikke undervurdere underholdning.
Men her de sidste par uger, har jeg bemærket en del, som alligevel er FOR dumt. En af dem er den just ny udkåret bedste TV-vært Bubbers forsøg på at gå ”tæt på” i Verden ifølge Bubber.
Først ville han leve ligesom dem, han var nysgerrig på, for at lære at forstå dem. Men Bubber levede jo ikke som en handicappet, der blev nødt til at bolle ludere for at få en udløsning. Han interviewede en handicappet. Og der er altså en forskel!

Og helt åndssvagt blev det, da han skulle finde ud af, hvorfor folk boller med dyr.
Programmet efterlod seerne med flere spørgsmål end svar.
Hele programmet sad han til kameraet og gentog, ”jamen, hvad for folk til det?”, men den eneste gang han kom tæt på en hunde-lover og en mulighed for faktisk at få sit svar, var da han iklædt klæd-ud-tøj i form at hat og briller (?) men i stedet for at stille nogen spørgsmål, afslørede sin identitet efter to minutter og i stedet handlede samtalen pludselig om, at schæfer-knepperen kunne huske Bubber fra badekaret. Grotesk.

Nu kommer der en ny sæson, hvor Bubber sørme skal drikke sig fuld! Jamen dog, sikke en undersøgelse. Det det er da virkelig ukendt land at være nysgerrig på! Så lad os da lave et helt program om en mand, der prøver at drikke alkohol.
Helt ærlig!
En brandert er vel for helvede, hvad cirka halvdelen af den danske befolkning oplever en gang om måneden. Mageløst tynd (og indholds- og meningsløs) idé!
Ser jeg nogen tærske langhalm?

Og a apropos at trække langhalm, så har Kanal 5 kastet sig ud i endnu en omgang af Firestjernet middag.
I første runde kunne vi se ægteparret Michael og Maria invitere hinanden på middag. Det er altså for dumt; at mand kommer og ringer på døren til sit eget hjem og bliver inviteret til middag af sin kone. Come on, for helvede!

I næste runde kyssede man virkelig bunden med Joy og Mia, mor og datter fra Singleliv. Igen forstår jeg ikke meningen med, at mor og datter inviterer hinanden på middag. Hvad nyt kommer der ud af det? Men helt skrabet blev det med de to totalt ukendte mandlige gæster.
En behjælpsom Facebook-ven kunne fortælle, at ”den ene synger Seebach sange på halvt afrikanersprog på Youtube, den anden har lugtet en mand i røven i et eller andet åndsbollet realityprogram.”

Skal vi satse på, at der ikke bliver nogen ny sæson. Med mindre man kan lokke nogle rigtige kendte med de der rejser til USA og Kina.
En mulighed selvfølgelig kun a-kendte får tilbudt. Ellers vil de ikke være med.
Men fandeme om man ikke legede, at man lavede ”Firestjernet rejse” med De unge mødre. Men da gik turen selvfølgelig ikke Afrika – nej, den gik til Lalandia!
Shame on you, SBS Tv!
De kvinder, der har leveret fucking 12 sæsoner trofast TV, bliver spist af med Lalandia, mens Hella Joof og Fatman skal til Dubai og Thailand.
Tror nok, at de mødre kunne trænge til noget ferie.

Og hvis jeg lige må nævne en af mange konceptreklamer, der ender på skærmen helt uigennemtænkt og sort, så er det altså for utroværdigt, at Mads Mikkelsen kommer senere end sin familie på charterferie med Star Tour. Hvem kommer senere end sin familie på charter, som nok er verdens mest ufleksible rejseform? Og hvem ankommer i jakkesæt! Det er altså for åndssvagt.

Og hvor dumt er det lige med en reklamekone, når vi udmærket godt ved, hvordan Hanna med den udsplattede 90’er tatoo på skulderen ser ud.

Nå, der er nok at tage fat på – selv som største fan af den vidunderlige afkoblingsmaskine…

Næste indlæg

De klamme mødre