En småforarget Okman

For 12 mia. kroners løgn

Hold nu kæft, hvor bliver jeg træt af alle de løgne og postulater, jeg hver eneste fucking dag får smasket lige ind i fjæset af interessemennesker, fordi tv-journalister sjældent har tid eller er godt nok klædt på til egentlig at stille de relevante spørgsmål, som: ”Hvor ved du det fra?” Eller: ”Det kan jo ikke passe, eftersom…”

Nu har DR2 lavet programmet Detektor, og tak for det, for det er edderrådme tiltrængt.
Er program tjekker og efterprøver meget at det lort, alle mulige magtmennesker og manipulatorer får lov til helt gratis at fyre af på i medierne – om det så er på reseach-fattige NEWS, eller i Clement Søndag eller i avis.

Detektor kunne i denne uge afsløre, at Villy endnu engang uimodsagt fik lov til at fyre løgn af, da han i Clement Søndag insisterede på, at 50 pct. af Afghanistan var under afghanernes egen kontrol. Det var et fakta, gentog han igen og igen. Løgn, igen og igen. ”Detektor” kunne meddele seerne, at det er Natos håb, at de har kontrol over 50 pct. om to år. Der er trods alt en forskel. Også selv om den ikke lige passer ham, der er blevet vores udenrigsminister. Hvornår får vi et korrekt faktum fra Villy, den arrogante tåbe?

Det havde nok været en god ide for den i øvrigt altid super forberedte Clement at være ekstra godt klædt på til netop det interview, eftersom et faktatjek op til valget kunne afsløre, at nul ud af nul af formandens postulater og fakta holdt vand.

Men det der virkelig kunne få Okman op af den brune sofa, var da ”Detektor” afslørede, at postulatet om at Kronprinsesse-Stepford-Wife-Mary skulle være 12 mia. kroner værd for nationen, var en fed populistisk hjemmestrikket historie!

Det var noget en selvudråbt, medieliderlig såkaldt ”ekspert i strategi” (er der snart nogen, der IKKE er strategi-eksperter?) og ejer af ”Nation Brands”, Simon Anholt, havde fundet på, fordi en skod-gratis-avis, der hed Dato og levede under et år, spurgte.

Og hvor fanden vidste Simon Anholt så det fra? Det gad DR2 faktisk ulejlige sig med at spørge ham om – altså fem år efter, plattenslageren slyngede beløbet ud for første gang – og jo, det havde han regnet ud på bagsiden af en konvolut, ”sådan lidt som en provokation”, forklarede den slikkede idiot med et grin.
Fuck en nar. Men endnu mere naragtigt at hoppe på den som pol.dk og alle mulige leflende medier, der ukritisk har gentaget løgnen igen og igen.
Hvad er det for et ulækkert lobby-arbejde, der kører for den humørsyge familie, vi kalder royale?

Men det er jo langt fra bare selvpromoverende smartasstyper, der udnytter journalisters manglende indsigt i det de formidler.

Jeg glemmer aldrig, da jeg tidligere på året så Karsten Nonbo (V) i Aftenshowet med overbevisende stemme gentage, at Kongehuset var en god investering. Er der nogen Tv-journalist, der gider spørge den næste idiot, der postulere dette, hvor fanden de veddet fra?

For sandheden er, at der ALDRIG er lavet en beregning. Der er INGEN der ved, hvad helvede det kongehus indbringer, om noget, så hvad fanden der får K. Non-hjerne-bo til at postulere dette kan enten kun være fordi han er snot dum og ikke aner, hvad han taler om, eller bare er dybt løgnagtig.
Gosh, en populistisk nar. En slesk en af slagsen, endda.
Er der ingen nedre grænse for, hvor meget lort og løgne en politiker må fyre af for åben skærm uden at blive holdt til regnskab?
Eller i bedste fald, er der ingen nedre grænse for, hvor uvidende og dumme, de må være?

Men må jeg så sige tak til Detektor for at ruske lidt i alle kilder og journalister. Stop jeres fede lobby-løgne!

Næste indlæg

En småforarget Okman